Case de pariuri unde poți depune, retrage și juca fără verificar

Pariuri online de la laptop

Majoritatea site-urilor de pariuri sportive le impun membrilor săi să-și verifice identitatea. Este o procedură ce trebuie îndeplinită într-un termen maxim de 30 de zile. Dar, mulți jucători nu doresc ca datele lor de identitate să fie stocate în sistemele online ale caselor de pariuri. Fie se tem pentru siguranța lor, fie își doresc să își păstreze anonimatul.

Așadar, există posibilitatea de a te bucura de pariurile sportive online fără să-ți verifici identitatea? Noi am căutat cele mai bune opțiuni de pariere online fără verificare pentru tine, astfel încât să te bucuri de o experiență fără limite!

Unde să joci pe platformele cu pariuri fără verificare?

Dacă îți dorești să joci fără niciun fel de îngrădire, optează pentru platformele de tip Pay’n Play. De asemenea, casele de pariuri care operează cu criptomonede îți oferă și ele această posibilitate. În primul caz, pur și simplu accesezi site-ul, efectuezi o depunere și apoi joci. Câștigurile le poți retrage prin aceeași modalitate prin care ai depus. Nu ai nevoie de un cont de joc, prin urmare nu trebuie să-ți verifici identitatea.

Agențiile online de pariuri cu criptomonede îți oferă cel mai ridicat nivel de anonimitate. În plus, beneficiezi de transferuri de bani instant și de o multitudine de opțiuni de pariere. Dat fiind faptul că transferul de bani nu se efectuează prin intermediul băncii, îți oferă 100% garanția că nu îți este verificată identitatea.

Mai ai la dispoziție și site-urile de pariuri sportive care sunt licențiate în Curacao și Gibraltar. Acestea acceptă jucătorii din anumite țări din UE. În cazul în care nu poți juca din cauza IP-ului, atunci poți opta pentru programe VPN. Din moment ce nu îți este verificată identitatea, atunci poți efectua depuneri și retrageri fără niciun fel de probleme.

Cât de sigure sunt depunerile și retragerile de pe aceste site-uri?

Cu siguranță că aspectul acesta te interesează cel mai mult. Dat fiind faptul că este vorba despre banii tăi, vrei să știi cât de sigure sunt aceste case de pariuri online. Platformele care operează în mod exclusiv cu criptomonede îți oferă avantajul eliminării limitelor la depunere și retragere.

Agențiile cu pariuri Pay’ N Play nu îți impun crearea unui cont. Ceea ce înseamnă că poți depune și retrage banii instant. Site-urile cu licență în Curacao impun o verificare minimă sau chiar nu impun nicio verificare. În acest caz, retragerile se pot efectua cu rapiditate maximă (din moment ce nu mai este necesară verificarea documentelor).

De ce să joci la agențiile online de pariuri sportive fără verificare?

Casele de pariere ce nu impun verificare identității jucătorilor nu sunt diferite de platformele cu verificare. Printre beneficiile oferite jucătorilor se numără:

  • Obții acces instant la opțiunile de pariere – lipsa procedurii de verificare le oferă jucătorilor posibilitatea de a se bucura de pariuri imediat. Nu mai este nevoie de verificări, confirmări sau alte solicitări din partea siteului de pariuri;
  • Jucătorii nu mai întâmpină probleme la retragerile cu valorile mici – multe site-uri de pariuri impun obligativitatea retragerii unei anumite sume de bani. În astfel de cazuri nu mai este nevoie ca jucătorul să aștepte mai mult timp pentru a aduna suma necesară și poate retrage banii instant;
  • Nivel de anonimitate ridicat – dacă optezi pentru site-urile care operează cu criptomonede atunci beneficiezi de 100% anonimat;
  • Beneficiezi de promoții ca la oricare casă de pariuri cu verificare – primești și aici pariuri fără risc, pariuri gratuite sau extra fonduri la depunere. Banii aceștia îi poți folosi pentru a câștiga alți bani, pe care ii poți retrage foarte repede.

Chiar și în cazul acestor agenții de pariuri sportive există posibilitatea solicitării verificării. Printre aceste situații se numără retragerea unor câștiguri foarte mari. De asemenea, ți se poate solicita verificarea prin telefon. Unul dintre motive este dat de posibilitatea ca beneficiarul să primească notificări despre cele mai noi promoții ale casei de pariere.

Ce trebuie să cauți la site cu pariuri sportive fără verificare?

  • Să fie o platformă criptată;
  • Tranzacțiile să fie securizate;
  • Să ofere multiple opțiuni de pariere;
  • Să nu aibă limite ridicate la depunere și retragere.

Jucând la astfel de agenții de pariuri vei beneficia de acces direct la distracție. Nu mai este nevoie de timp de așteptare, de verificări și expediere de acte – pur și simplu te bucuri de pariuri sportive online fără nicio restricție!

Jochei care călăreau cai

Pariuri pe cursele de cai cu șanse multiple de câștig

Cursele de cai au constituit una dintre cele mai îndrăgite modalități de pariuri în România de foarte mulți ani. Grație platformelor online de pariuri sportive, acum este posibil să se parieze pe curse din întreaga lume.

Aflați mai multe
Om care scoate bani din portofel

Platforme online cu super cash out de top

Agențiile de pariuri sportive de pe net îți oferă multiple posibilități de câștig. Beneficiezi de cote mărite, de opțiuni de pariere în timp real sau de posibilitatea de a face cash out în timpul unei partide.

Aflați mai multe