Pariuri pe cursele de cai cu șanse multiple de câștig

Jochei care călăreau cai

Cursele de cai au constituit una dintre cele mai îndrăgite modalități de pariuri în România de foarte mulți ani. Grație platformelor online de pariuri sportive, acum este posibil să se parieze pe curse din întreaga lume. Evenimentele sunt transmise live, prin serviciile de streaming ale site-urilor de pariere. În plus, poți să te folosești de statisticile disponibile pentru a plasa pariuri cu un nivel ridicat de șansă de câștig.

Agențiile de pe net oferă o astfel de posibilitate, ceea ce este în folosul tuturor jucătorilor. Pentru că, acum este atât de ușor să pariezi la cursele hipice, chiar dacă ești un parior aflat la început! Alege oricare dintre cele mai bune site-uri cu pariuri hipice dintre recomandările noastre și bucură-te de adrenalină la maxim!

Opțiuni de pariere variate, șanse de câștig multiple!

Pentru pariorii dornici de acțiune din plin, cursele de cai sunt o adevărată provocare. Poți plasa pariuri pe câștigător, pe locul pe care termină cursa un cal, pariuri Each-Way, în cote fixe, Starting Price, antepost, Dead Heat, Forecast, Cover și multe altele.

Există posibilitatea de a plasa și pariuri cu o probabilitate foarte ridicată de câștig. În general, caii care sunt dați ca favoriți și care au un istoric de curse câștigate verificat, au șanse mari de a ieși câștigători.

Dacă ești un fan al statisticilor și al analizei, atunci cursele hipice îți pot aduce mulți bani. Poți analiza șansele de câștig ale fiecărui cal în funcție de suprafața pe care se aleargă, tipul de handicap și alte caracteristici.

Unul dintre avantajele acestui tip de pariuri sportive este dat și prezența altor variabile care pot fi luate în considerare. Dacă se schimbă jocheul sau rămâne același, poziția de start, numărul cailor din cursă și seria de curse efectuată de cal.

Strategii pentru cursele hipice

HipiceCa în toate sporturile, nu doar norocul joacă un rol important în determinarea pariului câștigător. La cursele de cai poți plasa pariuri pe baza unor strategii, ceea ce îți poate crește șansele la câștig. Te poți folosi de strategiile bazate pe datele statistice legate de cai și evoluția acestora. În general, atunci când un cal a menținut o serie negativă, șansele de a rămâne așa și-n cursa următoare sunt destul de mari.

Strategia Mohammed Ali îți permite să plasezi pariuri bazate pe numărul de cai participanți la curse, poziția de plecare în cursă și distanța de alergare. Se ține cont și de jocheu, numărul de curse alergate în ultimele trei săptămâni, condițiile atmosferice și tipul suprafeței de alergare. Dacă îți place să riști în timp ce iei în calcul și aceste elemente, atunci strategia aceasta este ceea ce vrei.

În cazul în care vrei să încerci și alte strategii, atunci poți opta pentru cea a favoriților falși. Studiază statisticile și desemnează-ți favoriții pe un anumit număr de curse. Ține cont nu de cotele oferite de casele de pariuri, ci de ceea ce spun statisticile. În acest fel, dacă vei reuși să ghicești corect toți câștigătorii, atunci vei obține o mulțime de bani.

Super oferte de curse hipice de la agenții de top

Ți-am selectat cele mai bune opțiuni de pariere pe cursele de cai. Casele de pariuri recomandate de noi sunt legale, autorizate și îți oferă o mulțime de beneficii:

  • Cote care sunt mereu printre cele mai mari – cu siguranță că îți dorești ca pariul tău să fie bine recompensat atunci când este câștigător. Noi ți-am pregătit cele mai avantajoase cote, astfel încât să ai mereu parte de super câștiguri;
  • Multiple tipuri de curse – știm că îți place să pariezi cât mai variat, așa că, acum îți poți alege tipul de cursă în funcție de suprafață, țară și alte caracteristici. Opțiunile noastre de curse hipice sunt numeroase, iar casele de pariuri la care sunt disponibile sunt printre cele mai sigure;
  • Bonusuri și promoții – orice eveniment hipic devine mai interesant atunci când ai la dispoziție niște bani și facilități în plus. Ți-am selectat cele mai bune variante de site-uri ce îți oferă curse cu cai și care derulează o multitudine de promoții;
  • Cele mai populare curse hipice în direct prin streaming live – nu doar că poți să pariezi, dar o poți face live, în timp ce urmărești cursele.

Ești gata să pariezi pe curse hipice de top? Optează pentru oricare dintre casele de pariuri online recomandate și bucură-te de o super experiență cu cele mai atractive curse de cai!

Om care scoate bani din portofel

Platforme online cu super cash out de top

Agențiile de pariuri sportive de pe net îți oferă multiple posibilități de câștig. Beneficiezi de cote mărite, de opțiuni de pariere în timp real sau de posibilitatea de a face cash out în timpul unei partide.

Aflați mai multe
Pariuri mobile

Super cote la case de pariuri cu mega șanse de câștig

Fiecare eveniment sportiv îți permite să câștigi și să obții profit. Agențiile online se diferențiază între ele prin cotele oferite pentru același eveniment sportiv. Noi am selectat pentru tine cele mai interesante și avantajoase opțiuni de pariere pe cote ridicate.

Aflați mai multe